Nis

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi.İlk olarak tüm sınıflarımızda deprem tatbikatı ile ilgili video izletilip ardından verilen siren ile örencilerimizin çök, kapan ve tutun tekniği uygulanmaları ve bu sayede olası depremlere hazırlıklı olmaları hakkında tatbikat düzenlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü okulumuzun Özel Eğitim öğrencileri kendi hazırladıkları magnet ve bileklikleri okuldaki öğretmen ve personellere hediye ederek kutladılar.

Mrt

Değerler eğitimi ve ÇEDES projesi kapsamında Huzurevi sakinlerinin morallerini yükseltmek , onların en çok ihtiyaç duyduğu ilgi ve ziyaretlerden mahrum kalmalarını engellemek adına Sayın Müdürümüz Süleyman Göksu ve öğrencilerimizle çıktık yola. Ramazan ayı öncesi anlamlı bir ziyaret oldu

Mrt

Manisa Yıldız Kız-Erkek Bilek güreşi il şampiyonasında okulumuz öğrencileri fırtına gibi esti. 10 adet 1. Lik 6 adet 2. Lik ve 4 adet 3. Luk alarak Turnuvayı 20 madalya ile bitirdi. Öğrencilerimizden 7 tanesi ilimizi bölge maçlarında temsil etme hakkı kazandı. Öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenimiz İbrahim YALUR  'u tebrik eder bölge maçlarında başarılar dileriz.

Manisa okul sporları Yıldız Kız-Erkek il şampiyonasınası derecelerimiz                        3

Kızlar :

35 kg Sevilay KILIÇ sol kol 1. Sağ kol 2.

40 kg Nehir ÖZCAN sol kol 1. Sağ kol 2.

40 kg Beritan YAKUT sol kol 2. Sağ kol 1.

45 kg Berfin TAŞ sol kol 1. Sağ kol 1.

50 kg Yasemin GÖKTÜRK sol kol 1. Sağ kol 1.

50 kg Elif SARUHAN sol kol 3. Sağ kol 2.

55 kg Mukaddes Gül YAPRAK sol kol 3. Sağ 1.

60 kg Esma TANRIVERDİ sol kol 1. Sağ kol 1.

Erkekler :

40 kg Yunus YAŞAR sol kol 2. Sağ kol 2.

+70 Efe Deniz ALTAY sol kol 3. Sağ kol 3.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz Süleyman GÖKSU başkanlığında öğretmenler kurulu toplantımızı tamamladık.Yeni dönemin tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gunu özel sayimizi cikardik. Demokrasi sehitlerimizi unutmayacagiz ve unutturmayacağız.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda düzenlene tören ile kutlandı. Törende şiirler ve anasınıfı öğrencilerin gösterileri beğeniyle izlenildi.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 85. Yıldönümünde hazırlanan programla anıldı. Okulumuz bahçesinde saat 08.40'da başlayan programa okul müdür yardımcımız Halil BELER , öğretmen ve öğrenciler katıldılar. Program, saatlerin 09.05 i göstermesiyle okulumuzda çalınan siren ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okulumuz  öğretmenlerinden Bülent ÇERKEŞLİ  günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.Ardından okulumuz öğrencileri tarafından seslendirilen şiirler  ve sergilenen gösteriler ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete ayrılışının 85. Yıldönümünde bir kez daha anıldı.

Kas

Okulumuzda okul aile birliği toplantısı yapıldı. Okul aile birliği başkanı oy birliği ile seçildi.Toplantıda bir önceki yılın genel değerlendirilmesi yapıldı.Toplantıda okul-aile birlikteliğinin önemi vurgulandı.Yoğun olarak katılım sağlayan velilerimize katılımlarımdan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Ekm

SAYIN VELİLERİMİZ

Okulumuzun 2023/2024 Eğitim - Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 31/10/2023 Salı günü Okulumuz  Toplantı Salonunda  saat 15.30 ‘da yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup, Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanız hususunda;

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

Süleyman GÖKSU

Ekm

Turgutlu Kaymakamımız Sayın Selami KAPANKAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ölmez okulumuza ziyarette bulundular.Öğrenciler ve öğretmenlerimizle sohbet edip, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başarılı ve huzurlu geçmesi için iyi dileklerde bulundular.

Eyl

Tem

12-13 Haziran tarihlerinde okul sporları kapsamında Kayseri'de düzenlenen bilek güreşi müsabakalarında, Yıldız kızlar Sol Kol 35 KG da Öğrencimiz Yağmur ÖZER Türkiye Şampiyonu olmuştur.Beden eğitimi öğretmenimiz İbrahim YALUR'u tebrik eder, desteklerinden dolayı okul idaremize teşekkür ederiz.