MANİSA / TURGUTLU - 19 Mayıs Ortaokulu

MANEP 2023 SART-KULA GEZİMİZ

MANEP 2023 Şehrim Benim evim Projesi kapsamında 116 öğrenci 1 idareci ve 8 öğretmen ile birlikte SART-KULA gezimz düzenlenmiştir

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Tuba ALGAÇ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgiler Öğretmenimiz Emine Bilge AYVAZ önderliğinde düzenlenen gezi ile öğrencilerimiz Manisanın tarihi, kültürel ve turistik mekanlarını gezme fırsatını bulmuşlardır.Gezi kapsamında SART Harebeleri, Yunus Emre, Tabduk Emre Türbeleri ile Carullah Bin Süleyman Camii ve Külliyesi, Kula Jeopar(Yanardağ), Tarihi Kula Evleri ve El Sanatları ve Kulanın peri bacaları olan KULADOKYA gezilmiştir.Okul Müdürümüz Süleyman GÖKSU " Manisa Eğitim Porjeleri 2023 "MANEP 2023" projeleri doğrultusunda Eğitim-Öğretim Faaliyetlerini arttırmak, öğrencilerimizi yaşamış oldukları il ve ilçelerdeki tarihi, kültürel ve turistik mekanları tanıtmak amacıyla geziler düzenliyoruz.Bu etkinlileri çok değerli ve oldukça faydali olduğunu düşünüyorum" dedi.GÖKSU bu doğrultuda etkinliklerin devam edeceğini de dile getirmiştir.

Gezimizin düzenlemesinde emekleri olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Murat BENEKLİi Sosyal Bilgiler öğretmenlerimiz Murat KÖMÜRÇÜ ve Fatma GÜLAYve Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Nurcan KOÇ'a çok teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için lütfen TIKLAYINIZ

Yayın: 14.09.2021 - Güncelleme: 14.09.2021 13:46 - Görüntülenme: 90